photo_style_two

CV


CV

Citaat: “Een vrijdenker doet aan fenomenologisch vrij onderzoek.”

Anne Wuyts beschouwt zichzelf als een vrijdenker. Ze heeft veel referentiekaders bestudeerd alsook persoonlijke en professionele ervaringen doorleefd. Deze referentiekaders en ervaringen deelt ze met mensen die een concrete hulpvraag hebben en bereid zijn om aan introspectie te doen.

Ze is licentiate in de moraalwetenschappen (V.U.B. 1974-1978) en de lekenbegeleiding (life-coaching) (V.U.B. 1981). Na een carrière van tien jaar onderwijs ontwikkelt zij zich verder met studies algemeen ondernemingsbeleid, marketing, verkoop (VLEKO 1988), en HRM (o.a. IPO 1994). Dan gaat ze werken als accountmanager in de wereld van de uitgeverijen en de reclameregie. Eerst in loondienst, later als zelfstandige. Ondertussen studeert ze verder om aldus haar referentiekaders te verbreden en haar percepties te verruimen:

Ze bestudeert de Transactionele Analyse van Eric Berne (V.I.T.A. 1986-1987 & l’atelier transactionel 2004-2005). Van 1990 tot 1999 verdiept ze zich in de iatrosofie: een integratie van Jungiaanse analytische psychologie, anthroposofie van Rudolf Steiner, Hahnemannse unitaire homeopathie en de alchemie van Paraselsus, onder begeleiding van Luc Verherstraeten en Jan Pieter de Kok (Collegia Iatrosophia). In 2004 begint ze met de studie van het Reichiaanse lichaamswerk bij Sander Bloemendal. In 2006 leert ze aucteren bij Sander Bloemendal in de MTL6 opleiding. In datzelfde jaar wordt ze eveneens ingewijd in Reiki, 2de graad bij Elise Van der Voort. Verder is 2006  het jaar waar ze in de leer gaat bij Vera Box Thijs en kennis maakt met de studie van de klassieke kabbalah en de toepassingen van de oude kabbalistische wijsheden in het coachingsproces. De jaren 2007 en 2008 gaat ze in opleiding bij Johannes B. Schmidt  om het constellatiewerk -familieopstellingen maar vooral bedrijfsopstellingen- in de vingers te krijgen. Dit resulteert in een certificering uitgereikt door Kernkracht. Kernkracht is een initiatief dat gegroeid is binnen de K.U.Leuven.  En omdat ze zich meer en meer wil gaan toespitsen op het vroege traumawerk vat ze de opleiding craniosacrale therapie aan bij Martine Hoeree. In 2009 en 2010 gaat ze verder studeren bij Johannes B. Schmidt en Andrea Wandel. Deze keer gaat het om traumahealing en advanced traumahealing. In 2009 wordt ze eveneens geïnitieerd door Bart Van der Herten tot Tera-Mai Reiki en Seichem Master (Ancient Art of Hands on Healing). In september 2015 vat ze de studies voor onderwijzeres, lager onderwijs, aan de Thomas More Hogeschool te Mechelen, aan. Zo leert ze om de communicatie met het innerlijke Kind verder te verfijnen en te verdiepen.

Vanaf 1992 tot 2017 ontwikkelt ze haar loopbaan als bedrijfstrainer en -coach in de relatievaardigheden en de omgangskunst. Daarnaast heeft ze sinds 1988 een eigen praktijk als levensconsulente. Vanaf 2018 neemt ze haar carrière als lerares zedenleer terug op en bouwt ze het doceren in bedrijven af. In juli 2020 gaat ze met pensioen en beschouwt ze zichzelf als een gepassioneerd, gepensioneerd schrijfster en vrijheidsstrijdster.

Reacties uitgeschakeld voor CV